بررسی پیشینه – آخرین مرحله فرآیند مهاجرت پیش از صدور ویزا


ایست تا هنگام تکمیل پروندهصرف نظر از روش مهاجرتی شما (فدرال، کبک یا سایر استان ها) قبل از آنکه ویزایتان صادر شود، دولت کانادا باید مطمئن شود که به این کشور ممنوع الورود Inadmissible نیستید [لینک]. اگر فرد متقاضی یا هر یک از اهالی خانواده او (یعنی همسر و فرزندان) چه او را همراهی کنند یا خیر ممنوع الورود باشند، فرد امکان ورود به کانادا را نخواهد داشت و پرونده مهاجرتی وی مردود می شود.

بخشی از بررسی شرایط ممنوع الورودی مربوط به اداره مهاجرت می شود. اداره مهاجرت کانادا از دو نظر ممنوعیت ورود افراد را بررسی می کند:

  1. ممنوعیت ورود به خاطر مسایل پزشکی و بهداشتی [لینک]
  2. ممنوعیت ورود به خاطر سوابق جنایی

در نوشته مربوط به آزمایشات پزشکی مهاجرت، مسأله ممنوعیت ورود به خاطر بیماری ها توضیح داده شده است [لینک]. افسر اداره مهاجرت همچنین با مراجعه به بانک اطلاعاتی این اداره CAIPS یا FOSS (بسته به موقعیت مکانی فرد و نوع پرونده) سوابق جنایی یا کیفری وی را بررسی می کند. اگر موردی منفی ثبت شده باشد که فرد را ممنوع الورود می کند، ویزای مهاجرتی صادر نخواهد شد.

حقیقت این است که این دو مورد کافی نیست و افسر مهاجرت باید مطمئن شود که متقاضی مهاجرت مسأله ای را پنهان نکرده است. برای اطمینان از این موضوع پرونده افراد متقاضی مهاجرت و همراهان آنها در اختیار سازمان امنیت کانادا Canadian Security Intelligence Service یا CSIS قرار داده می شود تا در اصطلاح آنها را Background and Security Check کنند. اصطلاح دیگری که در این خصوص به کار می رود Security Screening (آزمایش امنیتی) است. کسی دقیقاً نمی داند که این سازمان به چه شکل وضعیت افراد را کنترل می کند. آیا آنها واقعاً مأمور به در خانه افراد می فرستند یا اینکه تنها به کنترل بانک اطلاعاتی خود اکتفا می کنند. هر چه هست این مرحله که معمولاً همزمان با انجام مدیکال شروع می شود ممکن است بین چند هفته تا چندین ماه به طول بیانجامد. هدف هم این است که از ورود کسانی که امنیت کانادا را به خطر می اندازند جلوگیری به عمل آید.

وقتی این مرحله را هم به خوبی و خوشی پشت سر گذاشتید، افسر مهاجرت ویزای مهاجرتی شما را صادر می کند که به سلامت وارد خاک کانادا شوید. معمولا اعتبار ویزای مهاجرت از زمان صدور تا یک سال بعد از انجام مدیکال است. بنابراین اگر کار Background Check یا Security Screening شما تا سه ماه بعد از مدیکال کامل شود حدود ۹ ماه فرصت خواهید داشت که وارد کانادا شوید. ویزای مهاجرت قابل تمدید نیست. اگر در مدتی که برای شما مقرر شده وارد کانادا نشوید، باطل می شود و باید از اول برای مهاجرت اقدام کنید. تنها مورد خاص وقتی است که مدت اعتبار ویزا خیلی کوتاه باشد (کمتر از ۲ ماه) و افسر را متقاعد کنید که امکان رفتن به کانادا را در این مدت ندارید. در ضمن گرچه همراهان متقاضی اصلی Principal Applicant می توانند بعد از او وارد کانادا شوند، باید حتماً ویزایشان اعتبار داشته باشد.

اگر وقتی که کار Background Check (بررسی پیشینه) کامل می شود بیش از یک سال از زمان مدیکال گذشته باشد باید دوباره مدیکال بدهید.

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

دنباله

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

Share

, , , , , , ,

Comments are closed.