تعلیق پذیرش مهاجران سرمایه گذار به کبک


نکته: دولت کبک پذیرش مهاجران سرمایه گذار را از تاریخ اول دسامبر ۲۰۱۰ از سر گرفت. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

تعلیق پذیرش سرمایه گذارمدتی است که شایعه شده است دولت استانی کبک نیز در پی دولت فدرال کانادا پذیرش مهاجر سرمایه گذار را متوقف کرده است [لینک]. از آنجا که من مستقیماً در سطح کبک فعالیت ندارم برای اطمینان از این مسأله سعی کردم وب سایت خبری قابل اعتمادی بیابم که متأسفانه موفق نشدم. برای همین مستقیماً با اداره مهاجرت کبک تماس تلفنی گرفتم و قضیه را جویا شدم. متأسفانه اداره مهاجرت کبک مسأله را تأیید کرد و در پاسخ به این سوال که چه زمان ممکن است پذیرش مهاجر سرمایه گذار از سر گرفته شود هم پاسخ این بود که “معلوم نیست”.

آن گونه که از شواهد بر می آید، دولت استانی کبک همچون دولت فدرال پذیرش مهاجر سرمایه گذار را پس از تصویب قوانین جدید از سر خواهد گرفت. اگر قوانین جدید پذیرش سرمایه گذار در سطح فدرال و کبک به تصویب برسد. شرایط کلی پذیرش به صورت زیر خواهد بود.

  1. حداقل سرمایه خالص متقاضی باید معادل یک میلیون و ششصد هزار دلار کانادا باشد (طبق قوانین قبلی این مبلغ ۸۰۰ هزار دلار بود)
  2. متقاضی مبلغ ۸۰۰ هزار دلار را به مدت ۵ سال در کانادا سرمایه گذاری کند (این مبلغ طبق قوانین قبلی ۴۰۰ هزار دلار بود). بعد از ۵ سال این مبلغ به طور کامل و بدون بهره به متقاضی بازگردانده خواهد شد.
  3. اگر متقاضی نمی خواهد مستقیماً مبلغ ردیف دوم را سرمایه گذاری کند می تواند با پرداخت مبلغی غیر قابل بازگشت به یک موسسه مالی کانادایی کار سرمایه گذاری را به آن موسسه بسپارد. طبق شایعات این مبلغ بین ۱۸۰ هزار دلار تا ۲۴۰ هزار دلار (به احتمال قوی حدود ۲۲۰ هزار دلار) خواهد بود (در قوانین قبلی این مبلغ ۱۲۰ هزار دلار بود). دقت بفرمایید که این مبلغ قابل برگشت نیست.

اینها کلیاتی است که مطرح شده است و در عمل قانون تصویبی ممکن است متفاوت باشد. به احتمال قوی تا پایان سال ۲۰۱۰ میلادی (یعنی اوایل دی ماه ۱۳۸۹) قوانین جدید نهایی شده به تصویب خواهد رسید. در پی تصویب مشخص می شود که از چه زمان و با چه شرایطی می توان مجدد برای مهاجرت از روش سرمایه گذاری کبک یا فدرال اقدام کرد. البته لازم به ذکر است که این روش ها علاوه بر هزینه زیاد – بخصوص در سطح فدرال – بسیار زمان گیر و گاه پر دردسر هستند.

قابل توجه متقاضیان مهاجرت سرمایه گذاری/تجاری: خوشبختانه راه مهاجرت به کانادا از روش های سرمایه گذاری بسته نشده است و راه های دیگری وجود دارد که هم سریع تر و هم کم هزینه تر هستند. اگر شرایط مالی لازم را دارید (حداقل حدود ۴۰۰ میلیون تومان سرمایه شخصی و مدیریت یک واحد تجاری موفق) فرم ارزیابی سرمایه گذاری را پر کنید تا شرایط را از طریق نمایندگان خود در ایران با شما در میان بگذارم.

فرم ارزیابی به منظور بررسی شرایط جایگزین برای مهاجرت سرمایه گذاران

علیرضا پارسای

نوشته های مرتبط:

دنباله

کپی رایت و سلب مسوولیت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”




Share

, , , , , , ,

Comments are closed.