پاسخگویی به چند پرسش درباره روش جدید مهاجرت افراد ماهر


سازمان خدمات مهاجرتی پارساینکته: اطلاعات ارائه شده در این نوشته تنها شامل متقاضیان مهاجرت به کانادا از روش کارکنان ماهر فدرالی می شود که از تاریخ ۲۶ جون ۲۰۱۰ به بعد برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده اند. نظر به اینکه سیاست های مهاجرت به کانادا مرتب تغییر می کند شما را به مطالعه سایت های رسمی اداره مهاجرت کانادا تشویق می کنیم تا همواره به آخرین اطلاعات دسترسی داشته باشید [لینک].



دولت کانادا در تاریخ ۲۶ جون سال ۲۰۱۰ میلادی برابر ۵ تیرماه ۸۹ تغییراتی در شرایط مهاجرت کارکنان ماهر Federal Skilled Worker به عمل آورد. قبلاً فهرست این تغییرات را در نوشته جداگانه ای شرح داده ام. برای مشاهده این فهرست اینجا کلیک کنید.

بسیاری از عزیزان خواننده در خصوص نحوه ارسال مدارک از من سوالات مختلفی پرسیده اند که به منظور پرهیز از تکرار پاسخ گویی؛ بعضی از این سوال و جواب ها را در زیر می آورم.

آیا در همان ابتدا باید نتیجه آیلتس را ارسال کرد؟

بله! لازم است نتیجه آزمون آیلتس را همان اول ارسال کنید. اگر این کار را انجام ندهید پرونده شما را بدون بررسی باز می گردانند. برای آشنایی بیشتر با آزمون آیلتس اینجا کلیک کنید. دقت بفرمایید که اگر تنها زبان فرانسه می دانید نیازی به شرکت و ارائه نتیجه آزمون آیلتس IELTS نیست.

آیا لازم است در آزمون TEF شرکت کنیم؟

بستگی دارد. اگر ادعا کرده اید که فرانسه می دانید باید حتما نتیجه آزمون تف TEF را هم ارسال کنید. اگر چنین ادعایی نکرده اید نیازی به این کار نیست. برای آشنایی بیشتر با آزمون تف TEF اینجا کلیک کنید.

مدارک را برای چه کسی باید ارسال کرد؟

کلیه مدارک از جمله مدارک دفتر مرکزی و نیز دفتر ویزا را باید برای اداره مرکزی بررسی پرونده ها CIO مستقر در شهر سیدنی استان نوا اسکوشیا Nova Scotia کانادا ارسال کرد. برای اطلاعات بیشتر درباره این اداره اینجا کلیک کنید.

آیا لازم است مدارک را بار دیگر برای دفتر ویزا (سفارت کانادا) هم ارسال کنیم؟

خیر. در حال حاضر همه مدارک را فقط یک بار برای اداره مرکزی بررسی پرونده ها CIO ارسال می کنید. نیاز به ارسال مجدد مدارک برای دفتر ویزا نیست. البته دو نکته زیر را در نظر داشته باشید.

  • حتماً یک کپی اضافی از همه مدارک و فرم ها برای خودتان نگهداری کنید
  • گاهی اوقات ممکن است دفتر ویزا از شما مدارک بیشتری بخواهد یا حتی بخواهد که مدرکی را دوباره ارسال کنید ولی این مسأله عمومیت ندارد.

برگ عدم سوء پیشینه را برای چه سازمانی ارسال کنیم؟

برگ عدم سوء پیشینه را به همراه ترجمه رسمی آن برای CIO ارسال کنید. هنگام ارسال دقت کنید که از عمر این برگه سه ماه یا کمتر گذشته باشد. اگر هنگامی که دفتر ویزا (در مورد بیشتر متقاضیان ایرانی، سفارت کانادا در سوریه) پرونده شما را بررسی می کند بیش از ۱۲ ماه از صدور برگ عدم سوء پیشینه گذشته باشد، از شما یک سری جدید برگ عدم سوء پیشینه می خواهند که خود دردسرساز است.

چند نسخه از فرم پرداخت هزینه را باید پر کرد؟

تنها یک نسخه و تحت نام متقاضی اصلی Principal Applicant مورد نیاز است. با این ترتیب یک خانواده چهار نفر نیز تنها یک نسخه از فرم IMM5620  پر می کنند که به نام متقاضی اصلی پر می شود.

اگر ظرفیت یک گروه شغلی پر شود تکلیف چیست؟

متأسفانه در صورت پر شدن ظرفیت، کاری نمی توان کرد جز صبر. اگر در این حالت مدارکتان را به اداره مهاجرت بفرستید آنها بدون بررسی، مدارک را به شما باز خواهند گرداند. به عبارت دیگر تنها حاصل این کار پرداخت یک سری هزینه های اضافی از جمله هزینه پست خواهد بود. در چنین شرایطی باید صبر کنید تا دسته بندی های شغلی و ظرفیت های ۱۲ ماه بعدی – که معمولاً حدود ۱۰ تیرماه هر سال اعلام می شود – مشخص شود. اگر گروه شغلی شما در لیست جدید موجود بود، آن وقت اقدام بفرمایید.

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

دنباله

انجام کلیه امور مهاجرت

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

Share

, , , , , ,

Comments are closed.