تأیید مهاجرت استانی در ۹۰ روز


مهاجرت تحصیل کرده های کانادایکی از برنامه های دولت انتاریو پرجمعیت ترین استان کانادا جذب افراد تحصیل کرده خارجی به این استان است. به منظور تشویق این دسته از افراد اداره مهاجرت انتاریو برنامه خاصی برای مهاجرت فارغ التحصیلان مقطع دکتری PhD پیش بینی کرده است. این برنامه در اصطلاح PhD Graduate’s Stream خوانده می شود. استان انتاریو در حال حاضر تا ۱۰۰۰ نفر در سال در این گروه مهاجر می پذیرد. افرادی که از این روش پذیرفته می شوند در نهایت اقامت دائم کانادا را دریافت خواهند کرد.

متقاضی برای پذیرفته شدن در این برنامه لازم است شرایط زیر را داشته باشد:

  1. از یکی از دانشگاه های دولتی انتاریو در مقطع دکتری فارغ التحصیل شده باشد یا آنکه همه دروس، کارگاه ها و پروژه ها و تز خود را گذرانده باشد و منتظر دریافت مدرک باشد.
  2. حداقل دو سال از دوران تحصیل خود را در کانادا حضور داشته است.
  3. اگر فارغ التحصیل است حداکثر دو سال از زمان فارغ التحصیلی وی گذشته باشد.
  4. اگر در کانادا حضور دارد، وضعیتش قانونی باشد (مثلا با مجوز کار یا تحصیل حضور دارد و مجوزش باطل نشده است).

برای اقدام از این طریق نیازی نیست که حتماً در کانادا حضور داشته باشید و می توانید از خارج از کانادا هم اقدام کنید.

دولت انتاریو ظرف مدت ۹۰ روز به تقاضای این دسته از متقاضیان رسیدگی می کند. برای این کار لازم است ۱۵۰۰ دلار به دولت انتاریو پرداخت کنید. اگر از طرف دولت انتاریو تأیید شوید، مدرکی به نام Certificate of Nomination دریافت می کنید که به کمک آن می توانید از اداره مهاجرت فدرال تقاضای اقامت دائم کانادا نمایید.

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

دنباله

انجام کلیه امور مهاجرت

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

Share

, , , , ,

Comments are closed.