مهاجرت به انتاریو از روش تحصیل کارشناسی ارشد


جوانان تحصیل کردهیکی از جدیدترین برنامه های دولت انتاریو برای جذب افراد تحصیل کرده خارجی به این استان برنامه خاصی برای مهاجرت فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) است که در اصطلاح Masters Graduate Stream خوانده می شود. استان انتاریو در حال حاضر تا ۱۰۰۰ نفر در سال در این گروه مهاجر می پذیرد. افرادی که از این روش پذیرفته می شوند در نهایت اقامت دائم کانادا را دریافت خواهند کرد. این روش در تاریخ ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۰ میلادی رسماً اعلام شده است و شاید جدیدترین روش مهاجرت به کانادا باشد.

متقاضی برای پذیرفته شدن در این برنامه لازم است شرایط زیر را داشته باشد:

  1. قصد زندگی و کار در انتاریو داشته باشد.
  2. از یکی از دانشگاه های دولتی انتاریو در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده باشد.
  3. حداقل یک سال از دوران تحصیل خود را در کانادا حضور داشته است و تحصیلات وی به صورت تمام وقت باشد.
  4. حداکثر دو سال از زمان فارغ التحصیلی وی گذشته باشد یا در آخرین ترم تحصیلی خود اقدام کند.
  5. به صورت قانونی در کانادا حضور داشته باشد (مثلا با ویزای ویزیت یا مجوز کار یا تحصیل حضور دارد و مجوزش باطل نشده است).
  6. حداقل به یکی از دو زبان رسمی کانادا تسلط کامل داشته باشد (نمره آیلتس جنرال برای انگلیسی ۷ به بالا یا رده TEF برای زبان فرانسه ۵ به بالا).
  7. مبلغی ذخیره مالی برای حمایت مالی خودش و خانواده اش داشته باشد (حداقل ۱۱۰۸۶ دلار کانادا برای فرد مجرد).
  8. در دو سال گذشته حداقل یک سال را در انتاریو زندگی کرده باشد.

برعکس روش مهاجرت فارغ التحصیلان دکتری برای اقدام از این طریق لازم است حتماً در کانادا حضور داشته باشید.

دولت انتاریو ظرف مدت ۹۰ روز به تقاضای این دسته از متقاضیان رسیدگی می کند. برای این کار لازم است ۱۵۰۰ دلار به دولت انتاریو پرداخت کنید. اگر از طرف دولت انتاریو تأیید شوید، مدرکی به نام Certificate of Nomination دریافت می کنید که به کمک آن می توانید از اداره مهاجرت فدرال تقاضای اقامت دائم کانادا نمایید.

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

دنباله

انجام کلیه امور مهاجرت

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

Share

, , , , , , ,

Comments are closed.